Nutriční hodnoty (Zapečený bulgur s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 323 kJ / 2 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,66 g |
| Tuky | 84,67 g |
| – nasycené | 15,99 g |
| – nenasycené | 58,01 g |
| –– mononenasycené | 35,21 g |
| –– polynenasycené | 22,80 g |
| ––– omega 3 | 2,26 g |
| Vláknina | 45,70 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 0,99 g |
| Sacharidy | 300,96 g |
| – cukry | 131,39 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 170 g 170 g bulguru | Pšeničný bulgur | 170 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g tofu | Tofu natural | 250 g |
| 1/2 1/2 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 20 g |
| 100 g 100 g sušených švestek | Švestky sušené | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mandlových plátků | Mandle loupané | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| kurkuma | Kurkuma mletá | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 cl 2 cl oleje | Olej řepkový | 20 ml |