Nutriční hodnoty (Debrecínská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 627 kJ / 1 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,15 g |
| Tuky | 53,45 g |
| – nasycené | 31,42 g |
| – nenasycené | 21,54 g |
| –– mononenasycené | 7,84 g |
| –– polynenasycené | 13,70 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 20,13 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,40 g |
| Sacharidy | 98,08 g |
| – cukry | 28,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| 5-6 nožiček 5-6 nožiček debrecínských párků | Párek vepřový | 220 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 250 g 250 g brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1000 ml 1000 ml vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
| pažitka nebo petrželka | Pažitka čerstvá | |
| 2-3 hrsti 2-3 hrsti medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý |