Nutriční hodnoty (Bezlepkový pudinkový desert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 459 kJ / 588 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,76 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g | 
| Tuky | 3,24 g | 
| – nasycené | 1,10 g | 
| – nenasycené | 1,42 g | 
| –– mononenasycené | 0,12 g | 
| –– polynenasycené | 1,30 g | 
| ––– omega 3 | 0,24 g | 
| Vláknina | 23,80 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 35 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 124,00 g | 
| – cukry | 84,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 středních sladkých jablek (měla jsem Rubín) | Jablko čerstvé | 900 g | 
| 2 hrsti 2 hrsti bezlepkových piškotů | Piškoty bezlepkové | |
| 1 1 vanilkový pudink v prášku | Puding v prášku | 40 g | 
| 2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml | 
| 1 1 smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| citron na pokapání a ozdobu | Citrón čerstvý | 
