Nutriční hodnoty (Pyré z květáku, mrkve a brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 915 kJ / 219 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,97 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,97 g | 
| Tuky | 0,87 g | 
| – nasycené | 0,18 g | 
| – nenasycené | 0,48 g | 
| –– mononenasycené | 0,09 g | 
| –– polynenasycené | 0,39 g | 
| ––– omega 3 | 0,01 g | 
| Vláknina | 15,04 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 252 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 40,41 g | 
| – cukry | 17,83 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 velký květák rozkrájený na více částí | Květák čerstvý | |
| 6 6 mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g | 
| 2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g | 
| přepuštěné máslo (ghí) | Ghí | |
| 1 lžíci 1 lžíci koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| zelenina na oblohu | Mrkev čerstvá | |
| bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |