Nutriční hodnoty (Křehký koláč jablečný)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 139 kJ / 3 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,80 g |
| Tuky | 12,81 g |
| – nasycené | 3,72 g |
| – nenasycené | 6,89 g |
| –– mononenasycené | 1,69 g |
| –– polynenasycené | 5,20 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 15,99 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 192 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 681,88 g |
| – cukry | 308,75 g |
| ––– laktóza | 8,09 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 1 1 Hera | Margarín | |
| 7 lžic 7 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 175 g |
| 11 lžic 11 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 165 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| jablka nastrouhaná | Jablko čerstvé | |
| 1 1 pudink | Puding v prášku | |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| skořice a rozinky podle chuti | Rozinky |