Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaová buchta se šlehačkou a mandarinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 392 kJ /
2 962 kcal
Bílkoviny60,26 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,50 g
Tuky88,92 g
– nasycené14,40 g
– nenasycené66,52 g
–– mononenasycené47,18 g
–– polynenasycené19,34 g
––– omega 35,00 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 263 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy469,80 g
– cukry238,40 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
220 g 220 g třtinového cukru Cukr třtinový 220 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
60 ml 60 ml oleje Olej řepkový 60 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 ml 100 ml mandarinkové šťávy z kompotu Šťáva z mandarinky 100 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.