Nutriční hodnoty (Kakaová buchta se šlehačkou a mandarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 392 kJ / 2 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,50 g |
Tuky | 88,92 g |
– nasycené | 14,40 g |
– nenasycené | 66,52 g |
–– mononenasycené | 47,18 g |
–– polynenasycené | 19,34 g |
––– omega 3 | 5,00 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 469,80 g |
– cukry | 238,40 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
220 g 220 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 220 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml mandarinkové šťávy z kompotu | Šťáva z mandarinky | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |