Nutriční hodnoty (Frankfurtský kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 161 kJ / 2 190 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,96 g |
| Tuky | 109,74 g |
| – nasycené | 45,11 g |
| – nenasycené | 58,51 g |
| –– mononenasycené | 40,16 g |
| –– polynenasycené | 18,36 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,70 g |
| Sacharidy | 167,00 g |
| – cukry | 12,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| mleté maso 500 g 500 g | Vepřový ořez | 500 g |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| párky 4 nožičky 4 nožičky | Párek vepřový | 160 g |
| těstoviny 200 g 200 g | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| pažitka nebo petrželka na ozdobu | Pažitka čerstvá | |
| voda | Voda | |
| na zjemnění máslo nebo smetana | Máslo kravské |