Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švýcarská vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 915 kJ /
697 kcal
Bílkoviny30,14 g
– z toho živočišné bílkoviny30,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky62,92 g
– nasycené34,84 g
– nenasycené23,20 g
–– mononenasycené20,50 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 700 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy2,47 g
– cukry1,07 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 housky Houska pšeničná
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
5 dkg 5 dkg sýru Ementál Ementál 50 g
4 dkg 4 dkg másla Máslo kravské 40 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu zelené petrželky Petržel nať čerstvá
2 2 malé zapékací misky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.