Nutriční hodnoty (Švýcarská vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 915 kJ / 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 62,92 g |
– nasycené | 34,84 g |
– nenasycené | 23,20 g |
–– mononenasycené | 20,50 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 2,47 g |
– cukry | 1,07 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 housky | Houska pšeničná | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 dkg 5 dkg sýru Ementál | Ementál | 50 g |
4 dkg 4 dkg másla | Máslo kravské | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 2 malé zapékací misky |