Nutriční hodnoty (Švýcarská vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 915 kJ / 697 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 62,92 g |
| – nasycené | 34,84 g |
| – nenasycené | 23,20 g |
| –– mononenasycené | 20,50 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 670 mg |
| Sodík | 700 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 2,47 g |
| – cukry | 1,07 g |
| ––– laktóza | 0,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 housky | Houska pšeničná | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 dkg 5 dkg sýru Ementál | Ementál | 50 g |
| 4 dkg 4 dkg másla | Máslo kravské | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 malé zapékací misky |