Nutriční hodnoty (Vařené koleno s česnekovou omáčkou a knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 625 kJ / 3 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,07 g |
| Tuky | 250,31 g |
| – nasycené | 70,13 g |
| – nenasycené | 180,13 g |
| –– mononenasycené | 130,03 g |
| –– polynenasycené | 50,10 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 9,04 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 213 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,71 g |
| – cukry | 4,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové zadní koleno | Vepřové koleno bez kosti | 1000 g |
| 1 ks 1 ks cibule (větší) | Cibule čerstvá | 69 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky Nového koření | Nové koření | |
| 4 kuličky 4 kuličky Jalovce | Jalovec sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Mouka - hladká | Mouka pšeničná hladká |