Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka ze žervé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 35,20 g |
| – nasycené | 7,64 g |
| – nenasycené | 18,28 g |
| –– mononenasycené | 14,22 g |
| –– polynenasycené | 4,06 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 2,03 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,29 g |
| Sacharidy | 9,22 g |
| – cukry | 1,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 PL 1 PL nakrájené petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 balení 1 balení žervé (80 g) Boni | Žervé | |
| 1 PL 1 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |