Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka ze žervé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 35,20 g |
– nasycené | 7,64 g |
– nenasycené | 18,28 g |
–– mononenasycené | 14,22 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 2,03 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 9,22 g |
– cukry | 1,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 PL 1 PL nakrájené petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 balení 1 balení žervé (80 g) Boni | Žervé | |
1 PL 1 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |