Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka ze žervé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 099 kJ /
502 kcal
Bílkoviny36,30 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,58 g
Tuky35,20 g
– nasycené7,64 g
– nenasycené18,28 g
–– mononenasycené14,22 g
–– polynenasycené4,06 g
––– omega 30,41 g
Vláknina2,03 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 588 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy9,22 g
– cukry1,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 PL 1 PL nakrájené petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 balení 1 balení žervé (80 g) Boni Žervé
1 PL 1 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.