Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s bílými fazolemi, sušenými rajčaty a oreganem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 256 kJ / 1 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,48 g |
| Tuky | 28,17 g |
| – nasycené | 8,81 g |
| – nenasycené | 12,81 g |
| –– mononenasycené | 8,53 g |
| –– polynenasycené | 4,28 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 49,20 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 373 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 143,80 g |
| – cukry | 9,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 250 g 250 g uvařených bílých fazolí (nebo konzervovaných) | Fazole bílé | 250 g |
| 6 ks 6 ks sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 150 ml 150 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvé oregano - množství podle chuti | Oregano čerstvé |