Nutriční hodnoty (Jahodový tvaroh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 430 kJ / 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 11,95 g |
| – nasycené | 7,03 g |
| – nenasycené | 3,61 g |
| –– mononenasycené | 3,06 g |
| –– polynenasycené | 0,55 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 28,50 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 100-200 g 100-200 g jahod | Jahody čerstvé | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čekankového sirupu | Sirup citronový | 15 ml |