Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehké králičí ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 633 kJ /
390 kcal
Bílkoviny5,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,24 g
Tuky15,56 g
– nasycené9,22 g
– nenasycené5,45 g
–– mononenasycené4,69 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,05 g
Vláknina12,64 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy29,31 g
– cukry14,95 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 300 g vykostěného masa z králíka nakrájeného na kousky Králík
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
40 g 40 g mrkve Mrkev čerstvá 40 g
40 g 40 g petržele Petržel kořenová čerstvá 40 g
40 g 40 g celeru Celer bulva čerstvá 40 g
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
150 ml 150 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 150 ml
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
několik několik snítek tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (ghí) Ghí 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.