Nutriční hodnoty (Dušená játra na cibulce v odlehčené variantě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 986 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 8,89 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 3,78 g |
–– mononenasycené | 2,20 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 7,18 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 33,65 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jater (vepřová, hovězí, telecí) | Játra vepřová | 300 g |
cca 0,5 l cca 0,5 l vývaru | Vývar hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
100 g 100 g pórku na ozdobu | Pórek čerstvý | 100 g |