Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená játra na cibulce v odlehčené variantě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 986 kJ /
475 kcal
Bílkoviny62,60 g
– z toho živočišné bílkoviny58,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,40 g
Tuky8,89 g
– nasycené1,48 g
– nenasycené3,78 g
–– mononenasycené2,20 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,07 g
Vláknina7,18 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy33,65 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jater (vepřová, hovězí, telecí) Játra vepřová 300 g
cca 0,5 l cca 0,5 l vývaru Vývar hovězí
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
0,5 lžičky 0,5 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
100 g 100 g pórku na ozdobu Pórek čerstvý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.