Nutriční hodnoty (Hovězí maso na pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 093 kJ / 1 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 135,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 67,60 g |
| – nasycené | 32,36 g |
| – nenasycené | 33,78 g |
| –– mononenasycené | 27,28 g |
| –– polynenasycené | 6,50 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 336 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 dkg 60 dkg zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 6 dkg 6 dkg sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 1 1 cibule¨ | ||
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |