Nutriční hodnoty (Pečený uzený bůček, kysané zelí a bramborový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 672 kJ / 4 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,00 g |
Tuky | 293,39 g |
– nasycené | 89,44 g |
– nenasycené | 152,21 g |
–– mononenasycené | 124,19 g |
–– polynenasycené | 28,02 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 45,32 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 12,52 g |
Sůl | 30,01 g |
Sacharidy | 273,59 g |
– cukry | 45,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 750 g 750 g domácího uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 750 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
trošku trošku sádla | Sádlo vepřové | |
600 g 600 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
sůl a kmín | Kmín | |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
500 g 500 g den předem uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
70 g 70 g špeku | Špek | 70 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžička lžička sádla | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
lžička lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |