Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč s ricottou/tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 094 kJ /
1 935 kcal
Bílkoviny43,06 g
– z toho živočišné bílkoviny18,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky99,62 g
– nasycené57,14 g
– nenasycené36,25 g
–– mononenasycené31,85 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,36 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy212,70 g
– cukry29,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g erythritol/cukr
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
250 g 250 g ricotty/tvarohu ve vaničce
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
40 g 40 g čekankového sirupu Sirup citronový 40 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.