Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké jablečné řezy s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 468 kJ /
7 282 kcal
Bílkoviny104,59 g
– z toho živočišné bílkoviny40,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,75 g
Tuky514,31 g
– nasycené256,99 g
– nenasycené226,10 g
–– mononenasycené140,30 g
–– polynenasycené85,81 g
––– omega 312,96 g
Vláknina34,68 g
Cholesterol 2,13 g
Sodík 499 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy541,44 g
– cukry330,36 g
––– laktóza13,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
150 g 150 g studeného másla Máslo kravské 150 g
70-80 g 70-80 g moučkového cukru Cukr bílý 75 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce rybízového džemu Džem z červeného rybízu 37.5 g
250 g 250 g másla pokojové teploty Máslo kravské 250 g
130-150 g 130-150 g moučkového cukru Cukr bílý 140 g
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
150 g 150 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 150 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
2 2 nastrouhaná oloupaná jablka Jablko čerstvé 300 g
5 5 bílků na sníh Vaječný bílek 165 g
špetka špetka soli Sůl mořská
dle potřeby strouhanka Strouhanka pšeničná
100 g 100 g čokolády Čokoláda mléčná 30% 100 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.