Nutriční hodnoty (Křehké jablečné řezy s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 468 kJ / 7 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,75 g |
Tuky | 514,31 g |
– nasycené | 256,99 g |
– nenasycené | 226,10 g |
–– mononenasycené | 140,30 g |
–– polynenasycené | 85,81 g |
––– omega 3 | 12,96 g |
Vláknina | 34,68 g |
Cholesterol | 2,13 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 541,44 g |
– cukry | 330,36 g |
––– laktóza | 13,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
150 g 150 g studeného másla | Máslo kravské | 150 g |
70-80 g 70-80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce rybízového džemu | Džem z červeného rybízu | 37.5 g |
250 g 250 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 250 g |
130-150 g 130-150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 140 g |
5 5 žloutků | Vaječný žloutek | 115 g |
150 g 150 g strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
2 2 nastrouhaná oloupaná jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
5 5 bílků na sníh | Vaječný bílek | 165 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
dle potřeby strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
100 g 100 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |