Nutriční hodnoty (Vitamínový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 094 kJ / 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,48 g |
| Tuky | 43,88 g |
| – nasycené | 8,93 g |
| – nenasycené | 37,41 g |
| –– mononenasycené | 24,54 g |
| –– polynenasycené | 12,86 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 29,78 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9,08 g |
| Sůl | 22,50 g |
| Sacharidy | 81,73 g |
| – cukry | 56,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g přírodního tofu | Tofu natural | 250 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce soli | Sůl mořská | 22.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
| 3/4 lžíce 3/4 lžíce octa | Ocet lihový | 11.25 ml |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 červený sladký kozí roh | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 4 4 rajčata (pevná) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 8 8 ačokči | Ačokča čerstvá | 800 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |