Nutriční hodnoty (Pečené hranolky z nových brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 878 kJ / 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,15 g |
| Tuky | 27,85 g |
| – nasycené | 1,91 g |
| – nenasycené | 24,53 g |
| –– mononenasycené | 17,35 g |
| –– polynenasycené | 7,18 g |
| ––– omega 3 | 2,28 g |
| Vláknina | 6,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 41,47 g |
| – cukry | 2,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 2 lžičky 2 lžičky octa | Ocet lihový | 10 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| snítky snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská |