Nutriční hodnoty (Vepřové na pivu a pečeném česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 171 kJ / 1 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,43 g |
| Tuky | 60,41 g |
| – nasycené | 22,04 g |
| – nenasycené | 30,53 g |
| –– mononenasycené | 25,16 g |
| –– polynenasycené | 5,36 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 27,85 g |
| Cholesterol | 482 mg |
| Sodík | 395 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 67,05 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 paličky 2 paličky vymačkaného pečeného česneku | Česnek čerstvý | 160 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 dl 2 dl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar na podlévání | Vývar hovězí |