Nutriční hodnoty (Ratatouille s batátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 706 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,52 g |
| Tuky | 0,79 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,33 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 16,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,20 g |
| – cukry | 16,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 velká cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 batát | Batáty neloupané | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| rajčatová passata / pyré | Pyré z červených rajčat | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený |