Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové karbanátky s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 057 kJ /
3 121 kcal
Bílkoviny167,70 g
– z toho živočišné bílkoviny106,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,22 g
Tuky69,88 g
– nasycené16,61 g
– nenasycené33,26 g
–– mononenasycené24,48 g
–– polynenasycené8,78 g
––– omega 30,54 g
Vláknina45,34 g
Cholesterol 1,90 g
Sodík 3,91 g
Sůl8,22 g
Sacharidy436,09 g
– cukry36,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
260-300 g 260-300 g uzeného masa Vepřová plec uzená 280 g
2 2 větší oloupané cibule Cibule čerstvá 140 g
sádlo Sádlo vepřové
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g strouhanky Strouhanka pšeničná 150 g
sádlo nebo olej na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.