Nutriční hodnoty (Risotto s mořskými plody, koriandrem a limetkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,91 g |
| Tuky | 5,08 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 3,10 g |
| –– mononenasycené | 1,63 g |
| –– polynenasycené | 1,47 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 12,12 g |
| Cholesterol | 308 mg |
| Sodík | 438 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 187,33 g |
| – cukry | 22,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g rýže Arborio Lagris | Rýže bílá | 200 g |
| 80 g 80 g rajčatového protlaku Podravka | Protlak rajčatový | 80 g |
| 80 g 80 g kalamár | Oliheň | 80 g |
| 80 g 80 g krevet | Krevety loupané | 80 g |
| 40 g 40 g slávek | Slávky neloupané | 40 g |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 10 g 10 g čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
| 1 1 sůl, pepř | Pepř černý | 1 g |