Nutriční hodnoty (Kuřecí stehenní plátky s pečenými žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,85 g |
| Tuky | 22,69 g |
| – nasycené | 3,63 g |
| – nenasycené | 18,99 g |
| –– mononenasycené | 15,73 g |
| –– polynenasycené | 3,27 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 14,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 919 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 37,84 g |
| – cukry | 2,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 stehenní řízky bez kůže | Kuře stehno bez kůže | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na poprášení | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 250 g 250 g malých čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kvalitní sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |