Nutriční hodnoty (Domácí bagety na obložení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 9
| Energie | 8 892 kJ / 2 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,75 g |
| Tuky | 70,60 g |
| – nasycené | 33,20 g |
| – nenasycené | 35,17 g |
| –– mononenasycené | 25,91 g |
| –– polynenasycené | 9,26 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 13,60 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 131 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 307,50 g |
| – cukry | 30,60 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 60 g 60 g sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 20 g 20 g čerstvého droždí (nebo 3/4 sáčku sušeného) | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |