Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí bagety na obložení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 9

Energie8 892 kJ /
2 125 kcal
Bílkoviny58,15 g
– z toho živočišné bílkoviny11,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,75 g
Tuky70,60 g
– nasycené33,20 g
– nenasycené35,17 g
–– mononenasycené25,91 g
–– polynenasycené9,26 g
––– omega 30,34 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy307,50 g
– cukry30,60 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
60 g 60 g sádla Sádlo vepřové 60 g
20 g 20 g čerstvého droždí (nebo 3/4 sáčku sušeného) Droždí pekařské lisované 20 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.