Nutriční hodnoty (Zapékané brambory - rychlé, levné, syté)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 296 kJ / 3 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 92,74 g |
– nasycené | 32,78 g |
– nenasycené | 47,80 g |
–– mononenasycené | 33,70 g |
–– polynenasycené | 14,10 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 55,00 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 4,70 g |
Sůl | 10,84 g |
Sacharidy | 425,80 g |
– cukry | 38,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 kg 2-3 kg brambor | Brambor zimní | 2500 g |
200 g 200 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
cca 250 g 250 g salámu - Junior, Gothaj.. | Polosuchý salám | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
(já dávám ještě pár pár kostiček anglické slaniny a Čubricu, dodá jemnou a příjemnou chuť) | Anglická slanina |