Nutriční hodnoty (Zapékané brambory - rychlé, levné, syté)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 296 kJ / 3 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 192,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 92,74 g |
| – nasycené | 32,78 g |
| – nenasycené | 47,80 g |
| –– mononenasycené | 33,70 g |
| –– polynenasycené | 14,10 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 55,00 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 4,70 g |
| Sůl | 10,84 g |
| Sacharidy | 425,80 g |
| – cukry | 38,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 kg 2-3 kg brambor | Brambor zimní | 2500 g |
| 200 g 200 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| cca 250 g 250 g salámu - Junior, Gothaj.. | Polosuchý salám | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| (já dávám ještě pár pár kostiček anglické slaniny a Čubricu, dodá jemnou a příjemnou chuť) | Anglická slanina |