Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory - rychlé, levné, syté)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 296 kJ /
3 417 kcal
Bílkoviny192,22 g
– z toho živočišné bílkoviny142,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky92,74 g
– nasycené32,78 g
– nenasycené47,80 g
–– mononenasycené33,70 g
–– polynenasycené14,10 g
––– omega 30,71 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 4,70 g
Sůl10,84 g
Sacharidy425,80 g
– cukry38,00 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 kg 2-3 kg brambor Brambor zimní 2500 g
200 g 200 g nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
cca 250 g 250 g salámu - Junior, Gothaj.. Polosuchý salám 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
brokolice Brokolice čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
(já dávám ještě pár pár kostiček anglické slaniny a Čubricu, dodá jemnou a příjemnou chuť) Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.