Nutriční hodnoty (Husí stehno, řepné zelí, houskový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 771 kJ / 2 335 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 76,68 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,50 g | 
| Tuky | 18,24 g | 
| – nasycené | 5,74 g | 
| – nenasycené | 8,26 g | 
| –– mononenasycené | 4,85 g | 
| –– polynenasycené | 3,41 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 33,06 g | 
| Cholesterol | 274 mg | 
| Sodík | 357 mg | 
| Sůl | 0,74 g | 
| Sacharidy | 450,81 g | 
| – cukry | 70,89 g | 
| ––– laktóza | 12,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 husí stehna | Husa stehno s kostí a kůží | |
| 400 g 400 g kachního sádla | Sádlo kachní | |
| 280 g 280 g vařené řepy | Červená řepa čerstvá | 280 g | 
| 50 g 50 g sušených švestek | Švestky sušené | 50 g | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 500 g 500 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g | 
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g | 
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 2 2 starší housky | Houska pšeničná | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce jemného bramborového škrobu | Bramborový škrob | 15 g | 
| jablečný ocet | Ocet jablečný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hnědý cukr | Cukr třtinový |