Nutriční hodnoty (Vepřové škvařené sádlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 56 519 kJ / 13 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1 485,75 g |
| – nasycené | 720,50 g |
| – nenasycené | 750,22 g |
| –– mononenasycené | 600,20 g |
| –– polynenasycené | 150,02 g |
| ––– omega 3 | 1,51 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 2,45 g |
| – cukry | 2,45 g |
| ––– laktóza | 2,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřového sádla (nejlépe podkožního tzv. řemenového) | Sádlo vepřové | 1500 g |
| 1/2 dl 1/2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| voda | Voda |