Nutriční hodnoty (Maminčina jablečná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 960 kJ / 4 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,60 g |
Tuky | 161,30 g |
– nasycené | 17,68 g |
– nenasycené | 128,14 g |
–– mononenasycené | 90,76 g |
–– polynenasycené | 37,38 g |
––– omega 3 | 10,52 g |
Vláknina | 25,22 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 634,34 g |
– cukry | 436,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 375 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 hrnke hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžičky 2 lžičky kakaa | Kakao prášek | 6 g |