Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maminčina jablečná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 960 kJ /
4 293 kcal
Bílkoviny63,32 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,60 g
Tuky161,30 g
– nasycené17,68 g
– nenasycené128,14 g
–– mononenasycené90,76 g
–– polynenasycené37,38 g
––– omega 310,52 g
Vláknina25,22 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 2,20 g
Sůl1,80 g
Sacharidy634,34 g
– cukry436,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velká jablka Jablko čerstvé 600 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru Cukr bílý 375 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 hrnke hladké mouky Mouka pšeničná hladká
0,5 lžičky 0,5 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžičky 2 lžičky kakaa Kakao prášek 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.