Nutriční hodnoty (Nadívané papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 924 kJ / 2 372 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 157,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 138,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,86 g |
| Tuky | 136,54 g |
| – nasycené | 47,91 g |
| – nenasycené | 79,95 g |
| –– mononenasycené | 58,90 g |
| –– polynenasycené | 21,06 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 496 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 116,20 g |
| – cukry | 81,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 velkých paprik | Paprika červená čerstvá | 1200 g |
| 800 g 800 g mletého masa | Vepřový ořez | 800 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1.5 l 1.5 l vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 1500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| majoránka | Majoránka sušená |