Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kulajda z lesních hub)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 107 kJ /
1 460 kcal
Bílkoviny44,89 g
– z toho živočišné bílkoviny39,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,16 g
Tuky115,34 g
– nasycené63,54 g
– nenasycené41,59 g
–– mononenasycené35,33 g
–– polynenasycené6,26 g
––– omega 30,83 g
Vláknina6,79 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 490 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy57,08 g
– cukry8,74 g
––– laktóza6,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 středně velkých lesních hub Hřib čerstvý
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 hrst 1 hrst kopru Kopr nať čerstvý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.