Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s tvarohem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 18
| Energie | 11 072 kJ / 2 646 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,40 g |
| Tuky | 46,39 g |
| – nasycené | 15,57 g |
| – nenasycené | 19,54 g |
| –– mononenasycené | 14,71 g |
| –– polynenasycené | 4,83 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 594 mg |
| Sůl | 1,52 g |
| Sacharidy | 462,10 g |
| – cukry | 269,97 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
| 60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 ztužovač smetany | Ztužovač šlehačky | |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| skořice na posyp | Skořice ceylonská |