Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestkový koláč II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 058 kJ /
4 077 kcal
Bílkoviny68,18 g
– z toho živočišné bílkoviny18,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,77 g
Tuky194,16 g
– nasycené88,32 g
– nenasycené90,64 g
–– mononenasycené49,04 g
–– polynenasycené41,60 g
––– omega 36,57 g
Vláknina25,88 g
Cholesterol 901 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy501,32 g
– cukry258,65 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
400 g 400 g vypeckovaných a na 1/4 nařezaných švestek Švestky čerstvé 400 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
z 1/2 z 1/2 citronu strouhaná kůra Citrón čerstvý 45 g
1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky Bramborový škrob 15 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 1.25 g
75 g 75 g pražených mletých ořechů (lískové, vlašské) Vlašské ořechy mleté 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.