Nutriční hodnoty (Bramborový špíz s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 887 kJ / 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,04 g |
| Tuky | 21,88 g |
| – nasycené | 5,30 g |
| – nenasycené | 10,74 g |
| –– mononenasycené | 9,24 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 16,92 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 68,40 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1/2 kg 1/2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 2 2 masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |