Nutriční hodnoty (Bramborový špíz s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 887 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 21,88 g |
– nasycené | 5,30 g |
– nenasycené | 10,74 g |
–– mononenasycené | 9,24 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 16,92 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 68,40 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
1/2 kg 1/2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
2 2 masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |