Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový špíz s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 887 kJ /
929 kcal
Bílkoviny108,54 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,04 g
Tuky21,88 g
– nasycené5,30 g
– nenasycené10,74 g
–– mononenasycené9,24 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,13 g
Vláknina16,92 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 288 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy68,40 g
– cukry17,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 velkých brambor Brambor zimní 300 g
1/2 kg 1/2 kg vepřové plece Vepřová plec 500 g
2 2 masitá rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.