Nutriční hodnoty (Vaječňák se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 8 988 kJ / 2 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,08 g |
| Tuky | 41,00 g |
| – nasycené | 9,74 g |
| – nenasycené | 18,09 g |
| –– mononenasycené | 13,88 g |
| –– polynenasycené | 4,22 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,63 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 116,07 g |
| – cukry | 112,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 l 0,5 l rumu | Rum | 500 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 3.5 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| 1 1 salko | Mléko kondenzované slazené | |
| 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |