Nutriční hodnoty (Opečené žampiony a papriky s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 240 kJ / 1 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 115,20 g |
| – nasycené | 61,18 g |
| – nenasycené | 52,57 g |
| –– mononenasycené | 45,12 g |
| –– polynenasycené | 7,45 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 177 mg |
| Sodík | 3,62 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 22,43 g |
| – cukry | 19,33 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 slovenské papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 2 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
| 10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |