Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makovo-jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 522 kJ /
3 949 kcal
Bílkoviny110,23 g
– z toho živočišné bílkoviny27,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny83,00 g
Tuky190,99 g
– nasycené23,09 g
– nenasycené134,41 g
–– mononenasycené35,40 g
–– polynenasycené99,01 g
––– omega 31,28 g
Vláknina82,50 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 455 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy406,02 g
– cukry239,02 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého máku Mák modrý mletý 400 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička skořicového cukru Cukr skořicový 5 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
cca 200 ml cca 200 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.