Nutriční hodnoty (Makovo-jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 522 kJ / 3 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,00 g |
Tuky | 190,99 g |
– nasycené | 23,09 g |
– nenasycené | 134,41 g |
–– mononenasycené | 35,40 g |
–– polynenasycené | 99,01 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 82,50 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 406,02 g |
– cukry | 239,02 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého máku | Mák modrý mletý | 400 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička skořicového cukru | Cukr skořicový | 5 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cca 200 ml cca 200 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |