Nutriční hodnoty (Šlehačkové řezy s mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 20 521 kJ / 4 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 452,67 g |
– nasycené | 276,17 g |
– nenasycené | 162,03 g |
–– mononenasycené | 139,67 g |
–– polynenasycené | 22,37 g |
––– omega 3 | 4,70 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 833 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 161,67 g |
– cukry | 161,67 g |
––– laktóza | 31,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 listového těsta | Listové těsto | |
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g čokolády na vaření ( nebo jiná hořká) | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
cca 70 g cca 70 g Zlaté Hané | Margarín máslový | 70 g |
0,5 l 0,5 l smetany na šlehání 30-33% | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
2 lžičky 2 lžičky cukru krupice nebo sypké umělé sladidlo se stévií | Cukr bílý | 10 g |