Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačkové řezy s mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie20 521 kJ /
4 905 kcal
Bílkoviny40,00 g
– z toho živočišné bílkoviny32,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky452,67 g
– nasycené276,17 g
– nenasycené162,03 g
–– mononenasycené139,67 g
–– polynenasycené22,37 g
––– omega 34,70 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 833 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy161,67 g
– cukry161,67 g
––– laktóza31,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 listového těsta Listové těsto
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g čokolády na vaření ( nebo jiná hořká) Čokoláda hořká 40% 200 g
cca 70 g cca 70 g Zlaté Hané Margarín máslový 70 g
0,5 l 0,5 l smetany na šlehání 30-33% Smetana kravská sladká 30% 500 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
2 lžičky 2 lžičky cukru krupice nebo sypké umělé sladidlo se stévií Cukr bílý 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.