Nutriční hodnoty (Jablečné smaženky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 28
Energie | 12 378 kJ / 2 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,40 g |
Tuky | 24,80 g |
– nasycené | 6,17 g |
– nenasycené | 11,57 g |
–– mononenasycené | 6,28 g |
–– polynenasycené | 5,29 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 50,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 586,00 g |
– cukry | 211,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 8-10 jablek | Jablko čerstvé | 1350 g |
mléko (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |