Nutriční hodnoty (Zapékaný řapíkatý celer)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 211 kJ / 767 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 58,01 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,51 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g | 
| Tuky | 40,12 g | 
| – nasycené | 18,34 g | 
| – nenasycené | 16,62 g | 
| –– mononenasycené | 13,70 g | 
| –– polynenasycené | 2,92 g | 
| ––– omega 3 | 0,14 g | 
| Vláknina | 25,00 g | 
| Cholesterol | 614 mg | 
| Sodík | 1,94 g | 
| Sůl | 4,87 g | 
| Sacharidy | 31,05 g | 
| – cukry | 24,65 g | 
| ––– laktóza | 14,65 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 500 g | 
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml | 
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| lněná semínka | Lněná semínka | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |