Nutriční hodnoty (Pikantní brokolicový koláč s gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 17 895 kJ / 4 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,98 g |
Tuky | 251,10 g |
– nasycené | 60,76 g |
– nenasycené | 173,83 g |
–– mononenasycené | 128,89 g |
–– polynenasycené | 44,94 g |
––– omega 3 | 11,28 g |
Vláknina | 36,70 g |
Cholesterol | 992 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 345,12 g |
– cukry | 52,75 g |
––– laktóza | 20,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
100 g 100 g gorgonzoly | Gorgonzola | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
80 ml 80 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 80 ml |
400 g 400 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
sůl a pepř | Pepř černý |