Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na cibuli a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 330 kJ / 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 31,42 g |
| – nasycené | 17,86 g |
| – nenasycené | 13,16 g |
| –– mononenasycené | 11,23 g |
| –– polynenasycené | 1,93 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 65 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,46 g |
| – cukry | 4,36 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky falešné hovězí svíčkové | Hovězí svíčková | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pórek-bílá část | ||
| hovězí vývar na podlévání (nebo voda a 1 lžička sypkého hovězího bujónu) | Vývar hovězí | |
| steakové koření domácí (nebo koupené) | Koření Argentina | |
| sůl (pokud není v koření) | Sůl mořská | |
| pepř drcený | Pepř černý | |
| 20 g 20 g vychlazeného másla (zhruba) | Máslo kravské | 20 g |