Variace na Kunjovanku

Montanka Kuchařka: Montanka

Zavařeniny 0 názorů

Suroviny

1 větší cuketa
6 mrkví
3 čerstvé červené papriky
2 menší cibule
Nálev na okurky:
1 litr vody
1/2 litru octa
60 g soli
100 g cukru
10 kuliček Sacharinu
10 kuliček nového koření
10 kuliček pepře
1 lžíce hořčičného semínka
2 bobkové listy
2 hřebíčky
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev oloupeme, nakrájíme na kostky a v lehce osolené vodě ji krátce povaříme - aby byla polotvrdá.

  2. Cuketu oloupeme, vydlabeme a nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme schladlou mrkev, a cibuli na půlměsíčky, papriku na proužky.

  3. Vše promícháme. Směsí plníme sklenice, poté je zalijeme lákem, zavíčkujeme.

  4. Sterilujeme jako okurky - při cca 80° 15 minut. Vyndáme, necháme vychladnout a uležet alespoň 1-2 měsíce.

    Výborné jako příloha k obědu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Variace na Kunjovanku

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Tématické fráze: domácí kunjovanka nálev na kunjovanku kuljovanka kunkovanka recept na kunjovanku??? recept na domácí kunjovanku recept na kunjovanku??? zavarenina kunjovanka nalev na kunjovanka domácí kunjovanka recepty kunjovanka domácí recept na zeleninovou směs kunjovanku recept na nakládanou zeleninu kunjovanku pomazanky s kunjovanky jak si udělat domácí kunjovanku recept na kunjovanka/nalev minutka s kuřecího masa a kunjovanky domaci kunjovanku jak udělat kunjovanku recept na paprikové variace