Nutriční hodnoty (Vepřová plec po venkovsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 307 kJ / 1 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
| Tuky | 42,74 g |
| – nasycené | 10,49 g |
| – nenasycené | 21,35 g |
| –– mononenasycené | 18,40 g |
| –– polynenasycené | 2,96 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 519 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 35,45 g |
| – cukry | 10,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 hrst 1 hrst sušených hříbků | Hřib sušený | |
| 250 ml 250 ml bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| 1 hrst 1 hrst listové petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| těstoviny | Těstoviny pšeničné |