Nutriční hodnoty (Vepřová plec po venkovsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 307 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 42,74 g |
– nasycené | 10,49 g |
– nenasycené | 21,35 g |
–– mononenasycené | 18,40 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 35,45 g |
– cukry | 10,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 hrst 1 hrst sušených hříbků | Hřib sušený | |
250 ml 250 ml bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
1 hrst 1 hrst listové petrželky | Petržel nať čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
těstoviny | Těstoviny pšeničné |