Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec po venkovsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 307 kJ /
1 507 kcal
Bílkoviny203,76 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,76 g
Tuky42,74 g
– nasycené10,49 g
– nenasycené21,35 g
–– mononenasycené18,40 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,22 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy35,45 g
– cukry10,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 hrst 1 hrst sušených hříbků Hřib sušený
250 ml 250 ml bílého vína Víno bílé suché 250 ml
1 hrst 1 hrst listové petrželky Petržel nať čerstvá
máslo Máslo kravské
sádlo Sádlo vepřové
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
bazalka Bazalka čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
těstoviny Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.