Nutriční hodnoty (Jogurtová peřinka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 184 kJ / 2 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,45 g |
Tuky | 88,25 g |
– nasycené | 49,21 g |
– nenasycené | 33,03 g |
–– mononenasycené | 26,95 g |
–– polynenasycené | 6,08 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 344,20 g |
– cukry | 183,47 g |
––– laktóza | 19,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
80 g 80 g másla (rozpuštěného) | Máslo kravské | 80 g |
citronová kůra z jednoho citronu | Citronová kúra čerstvá | |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva (vrchovatá) | Kypřící prášek | 4 g |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
400 g 400 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky (vrchovaté) | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hladká mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |