Nutriční hodnoty (Špenátový salát se sójou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 699 kJ / 1 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 107,28 g |
| Tuky | 106,08 g |
| – nasycené | 14,93 g |
| – nenasycené | 89,15 g |
| –– mononenasycené | 47,90 g |
| –– polynenasycené | 41,25 g |
| ––– omega 3 | 3,04 g |
| Vláknina | 63,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,00 g |
| – cukry | 59,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrsti 3 hrsti mladého špenátu | Špenát čerstvý | |
| 300 g 300 g uvařené sóji | Sójové boby | 300 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce suchého bílého vína | Víno bílé suché | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř 4 barev | Pepř barevný mletý |