Nutriční hodnoty (Kuřecí stehenní maso dušené v omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 826 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 35,37 g |
– nasycené | 13,53 g |
– nenasycené | 20,28 g |
–– mononenasycené | 15,58 g |
–– polynenasycené | 4,69 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 7,01 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 21,38 g |
– cukry | 12,93 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 stehenní řízky | Kuře stehno bez kůže | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
škrob nebo mouka na poprášení | Bramborový škrob | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
200 200 vývaru na podlití | Vývar masový | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku z tuby | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
kousky kousky barevných paprik | Paprika červená čerstvá | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá |