Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 932 kJ / 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,97 g |
| Tuky | 26,86 g |
| – nasycené | 3,56 g |
| – nenasycené | 23,03 g |
| –– mononenasycené | 18,91 g |
| –– polynenasycené | 4,12 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 12,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 27,04 g |
| – cukry | 13,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| cherry rajčata (podle chuti) | Rajčata cherry | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 dl 1 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |
| asi 3 asi 3 cm kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
| 2 stroužky 2 stroužky cesneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá |