Nutriční hodnoty (Bramborová pomazánka s topinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 461 kJ / 588 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,35 g |
| Tuky | 37,83 g |
| – nasycené | 7,26 g |
| – nenasycené | 22,65 g |
| –– mononenasycené | 12,90 g |
| –– polynenasycené | 9,75 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 797 mg |
| Sodík | 787 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 29,58 g |
| – cukry | 1,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší vařené brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| 100 ml 100 ml zeleninové směsi na přípravu bramborového salátu bez láku | ||
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |